Kasulikud nipid: kuidas valmistada parimat teed?

Teenipid

Kommenteeri

Erinevaid maitse-eelistusi on maailmas vast sama palju kui teesõprugi. Kuid selleks, et kosutav jook alati hästi õnnestuks tasub järgida paari lihtsat nippi, mis alati toimivad.

Hea teada! Enne tee valmistamist raputage pakki, et teepuru seguneks ühtlaselt. Kuna tee on naturaalne ja suurte tükkidega, siis parima maitseelamuse saamiseks soovitame teepuru panna tassi põhja või võimalikult suurde sõela. Nii pääseb kuum vesi teepurule hästi ligi ning tulemuseks on aromaatne ja maitseküllane tee.

Valmistamine: Pange tassi 2 teelusikat (u 6 g) teepuru ja kallake peale 2 dl keevat vett. Korraliku tõmmise saamiseks oleks hea tee läbi segada. Kui soovite kangemat teed või kasutate suuremat tassi, lisage kolmas lusikatäis teepuru. Laske tõmmata 5 minutit.
Väikesest pakist (15g-30g) saab ühe suure kannu (1,5l) või 2 väikest kannu teed.


Hea nipp! Kallates purule teist korda keeva vee, saate mõnusalt kerge tee.


Lisa kommentaar

Email again: